Водій з Хмільника потрапив в ДТП у Ксаверівці

Водій з Хмільника потрапив в ДТП у Ксаверівці

11 березня в  с. Ксаверівка   автомобіль «ВАЗ - 21099» зіткнувся з електроопорою. Внаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів  з тілесними ушкодженнями  госпіталізовані.

Аварія сталась близько 13.00 години. На місці події слідчо-оперативною групою поліції проведені першочергові слідчі дії.

За кермом транспортного засобу перебував 55-річний житель м. Хмільник. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Відділ комунікації поліції Вінницької області

Попередньо встановлено, що чоловік не впорався  з керуванням транспортного засобу, з’їхав з дороги та  допустив зіткнення з електроопорою.

Внаслідок аварії постраждав водій та  дві пасажирки транспортного засобу 59  та 60 років.  Потерпілі з травмами госпіталізовані до міської  лікарні.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АРТИЛЕРІЙСЬКИЙ СНАРЯД ЗНАЙШЛИ ТА ЗНИЩИЛИ У ПРИВАТНОМУ ГОСПОДАРСТВІ В ПАГУРЦЯХ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ НА ВІННИЧЧИНІ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОП-СТОП. ПОГРАБУВАВ ПРОДАВЧИНЮ У ХМІЛЬНИКУ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини