"Вироблено на Вінниччині" - таким логотипом позначатимуться товари від місцевих підприємців

"Вироблено на Вінниччині" - таким логотипом позначатимуться товари від місцевих підприємців

У Вінницькій області реалізують проект «Вироблено на Вінниччині», в рамках якого розроблять однойменний логотип, щоб позначати ним місцеву продукцію. Це дозволить споживачам в торгових залах супермаркетів легко ідентифікувати вінницькі бренди серед інших товарів. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінниця.info.

Про це повідомляє департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації.

«На території Вінницької області є велика кількість переробних підприємств, які виробляють продукти споживання. Переймаючи досвід інших країн, де презентуючи регіонального товаровиробника, торговельні мережі застосовують маркування їхньої продукції, виникла ідея реалізувати в області проект «Вироблено на Вінниччині». Створення такого логотипу, сприятиме ідентифікації продукції місцевих виробників в торгових залах провідних супермаркетів і мереж та дозволить споживачам легко ідентифікувати вінницькі бренди серед інших товарів», - зазначив керівник департаменту Володимир Мережко.

Представники торговельних мереж підтримали дану ідею. Надалі планують розробити механізм співробітництва, який згодом буде підкріплено Меморандумом про співпрацю між Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та підприємствами роздрібної торгівлі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЛАТА ЗА ГАЗ: ЩО ЗМІНИЛОСЬ?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ РОЗПОЧАТО ВИПЛАТУ ПЕНСІЙ ЗА СІЧЕНЬ 2020 РОКУ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини