Як уникнути ДТП, - навчали учнів аграрного центру

Як уникнути ДТП, - навчали учнів аграрного центру

У Хмільницькому аграрному центрі професійно-технічної освіти пройшов урок на тему «Як уникнути ДТП. Поради молодим водіям». 

Захід був проведений в рамках всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху для учнів, котрі здобувають професію водія категорії С, під керівництвом викладача спеціальних дисциплін Володимира Ковальчука.

Що потрібно враховувати водіям на дорогах, та які можуть бути наслідки, якщо нехтувати правилами дорожнього руху, учням розповіли майстри виробничого процесу Володимир Радецький та Олександр Паламарчук.

Вони наголосили на тому, що професія водія є нелегкою, адже пов’язана з постійною нервовою напругою та слід завжди бути готовим до прийняття оперативних і правильних рішень щодо кожної дії за кермом.

- Водій – це людина, яка бере на себе дуже велику відповідальність, зокрема за безпеку й життя, не лише свою, а й оточуючих, - зазначив Володимир Ковальчук.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АКТИВІСТИ ТА ЗООЗАХИСНИКИ У ПРОФСПІЛКОВОМУ САНАТОРІЇ І В МЕРІЇ ШУКАЛИ ПРАВДИ, ЩОДО ОТРУЄННЯ СОБАК (ВІДЕО)


Гість уроку, начальник другого сектору реагування патрульної поліції Хмільницького відділення поліції Олександр Клименко розповів про причини і наслідки виникнення дорожньо-транспортних пригод.

- Протягом усього розвитку автомобільного транспорту кількість потерпілих у ДТП постійно зростає, - наголосив Олександр Клименко. – Дорожньо-транспортний травматизм є основною причиною загибелі людей. Причин виникнення є багато, але одна з основних, - це недотримання водіями й пішоходами правил дорожнього руху.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОНОВЛЕНИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС - НА ХМІЛЬНИЧЧИНІ


Учням продемонстрували презентацію та відеоматеріали з дорожньо-транспортними пригодами.

Наголосили на головних аспектах, які необхідно пам’ятати під час дорожнього руху за кермом.

Лекція поступово переросла у жвавий діалог, де учні дізнавались відповіді на всі питання, що їх цікавили від працівника поліції.

Юлія ШАНДРА

 

 dsc0083 dsc0067 dsc0063 dsc0061 dsc0056
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини