Як в районі День фізичної культури і спорту відзначали

Як в районі День фізичної  культури і спорту відзначали

  8 вересня спортивна спільнота Хмільницького району святкувала День фізичної культури і спорту. Цьогоріч урочисті заходи проходили на території Жданівської ОТГ. 

   З вітальним словом до присутніх від імені районної влади звернувся заступник голови райдержадміністрації Микола Чикотун, який наголосив на важливості заняття спортом особливо для підростаючого покоління. Він також запевнив, що влада й надалі сприятиме спортивному рухові на території району. По завершенні виступу Микола Олександрович від районної влади вручив тренерам, спортивним діячам та юним спортсменам грамоти за особистий вклад у розвиток фізичної культури та спорту. Слова вітання прозвучали від заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Світлани Чумакової та голови ГО «Районна федерація футболу», заступника голови Хмільницької районної організації ВФСТ «Колос» АПК України Віктора Гричанюка, які також вручили подяки й грамоти. Далі присутнім показовий виступ продемонстрували місцеві вихованці з Зендокай карате-До.
   Одразу по завершенні урочистої частини розпочалися власне спортивні змагання. В рамках свята відбувся перший етап відкритого чемпіонату району з малого футболу серед юнаків – учнів чотирьох загальноосвітніх шкіл. Перемогу здобули хлопці із с. Уланів, на другому місці – місцеві вихованці, а третіми стали учні із с.Вишенька. Також відбувся матч серед збірної дівчат Жданівської ОТГ та ЗОШ №4 І-ІІІ ст. м.Хмільника. Тут перемогу в безкомпромісній грі вибороли дівчата із районного центру. Паралельно із футбольними матчами проходили змагання із шашок, настільного тенісу, шахів, гирьового спорту та перетягування канату. Загалом все проходило в дружній спортивній атмосфері. За результатами змагань всі призери отримали відповідні нагороди, солодощі та позитивні емоції.

Сектор фізичної культури та спорту райдержадміністрації.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини