Їхав на вкраденому скутері, доки той не поламався. У Хмільницькому районі затримали 24-річного крадія

Їхав на вкраденому скутері, доки той не поламався. У Хмільницькому районі затримали 24-річного крадія

19 травня   оперативники встановили особу зловмисника, який незаконно заволодів  скутером у жителя Хмільницького району. Поліцією відкрито кримінальне провадження. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на  Відділ комунікації поліції Вінницької області. 

До територіального  відділення  поліції звернувся 50-річний  житель села Голодьки,  який повідомив про викрадення скутера  Suzuki.  Потерпілий розповів, що залишив транспортний засіб  на подвір’ї власного домогосподарства.

Як розповів начальник хмільницької поліції Валерій Романюк, за кілька годин поліцейські розшукали транспортний засіб на узбіччі дороги в сусідньому селі та встановили зловмисника, причетного до вчинення правопорушення.

Ним виявився раніше судимий  24 - річний місцевий житель. У вчиненому хлопець зізнався. Він розповів, що вночі викрав скутер,  аби поїхати у сусіднє село.  Після того, як транспортний засіб вийшов з ладу, зловмисник  залишив його на узбіччі дороги.

Транспортний засіб повернуто власникові.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке  правопорушення передбачено до 8   років позбавлення волі з конфіскацією майна.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ВОДІЙ ПІД "КАЙФОМ" ТІКАВ ВІД ПАТРУЛЬНИХ, А КОЛИ ЙОГО НАЗДОГНАЛИ ВІДБИВАВСЯ ГАЗОВИМ БАЛОНЧИКОМ

ПОСТРІЛАМИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗУПИНЯЛИ П'ЯНОГО ТРАКТОРИСТА В СЬОМАКАХ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини