Юні дослідники гідно представили Хмільниччину

Юні дослідники  гідно представили  Хмільниччину

  Минулого тижня на базі Вінницької обласної станції юних натуралістів в рамках тижня біології, рослинництва й експериментального дослідництва відбувся обласний конкурс. Він зібрав майже 20 команд зі всієї області та міста Вінниці. 

   У конкурсі взяла участь команда «Астарти», де учні Качанівської школи представили увазі журі власні науково-дослідні роботи і проєкт під назвою «Моє майбутнє в АГРО». Обласному журі учні Качанівської школи розповіли у конкурсній відеопрезентації, як вони освоюють агрономічні професії. Адже у теплицях, встановлених за підтримки ТОВ «Хмільницьке», самотужки вирощують урожай, дбають про рослини. За результатами усіх представлених агро-проєктів проєкт «Моє майбутнє в АГРО» виборов перше місце.
   Це не єдина перемога Качанівських школярів, адже старання ще однієї учениці були гідно оцінені на обласній науково-практичній конференції у Вінниці. Учасниця агрономічного гуртка Качанівської школи Ірина Олійник представила свою роботу в секції «Рослинництво» на тему «Інноваційні елементи технології вирощування цукрових буряків сорту «Бакара» на території Хмільницького району». Роботу юної дослідниці гідно оцінили, і вона отримала друге місце у своєму напрямку.  Відрадно також і те, що її робота у лютому 2020 року буде представлена в столиці у Малій академії наук.

Алла Корнієнко
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини