Юні оркестранти вражали глядачів у "Поділлі" в Хмільнику на Вінниччині

Юні оркестранти вражали глядачів у "Поділлі" в Хмільнику  на Вінниччині

18 лютого у санаторії «Поділля» відбувся концерт дитячого естрадно-духового оркестру, солістів, вокалістів та інструменталістів Хмільницької школи мистецтв.

Він був організований сім'єю викладачів школи мистецтв Михайлом та Оксаною Доліними. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку  школу мистецтв.
Захід зібрав у концертній залі санаторію чималу кількість шанувальників і прихильників юних, талановитих музикантів, а вони, в свою чергу, подарували їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.
Вокальні та інструментальні композиції, оркестр, солісти – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з багатьма музичними інструментами, грі на яких сьогодні   діти навчаються у стінах школи.
Юні таланти та їх досвідчені наставники віртуозно виконували всесвітньо відомі музичні твори та українські пісні. Кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками та приємними емоціями глядачів. Глядачі довго аплодували і не відпустили артистів зі сцени без номера на "БІС".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НЕЙРОНАУКИ У КАЛІФОРНІЇ ВИВЧАЄ ХМІЛЬНИЧАНКА

Imgonline com ua resize u5dgyd6smqkkcdImgonline com ua resize pbiwbg8wcyo0xgzImgonline com ua resize fscakccdd6oImgonline com ua resize ewmuybavwzhxImgonline com ua resize elz58bx824Imgonline com ua resize bt3k47yhk0bb76j
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини