з Днем Конституції України та Днем молоді!

з Днем Конституції України та Днем молоді!

Конституція України - головний оберіг державності, демократії й соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права та захист свобод людини - фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення українського соціуму. Основний Закон, що гарантує права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно утвердив незалежність нової європейської держави.

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Вірмо у краще майбутнє та разом створюймо нову європейську державу!

В цьому році  День Конституції України співпав з найяскравішим та динамічним святом - Днем молоді.  Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість - це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!

Тож бажаємо нашим юним жителям насолоджуватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

Зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба! Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобутками в ім’я процвітання нашої Батьківщини.

Олександр ОКОЛОДЬКО

та колектив редакції газети «Життєві обрії»

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини