З Волги на розкішну повнопривідну Toyota RAV4 пересяде мер Хмільника на Вінниччині

З  Волги на розкішну повнопривідну  Toyota RAV4 пересяде мер Хмільника на Вінниччині

"Красиво жить не запретишь" - ця народна поговірка добре підходить до ситуації, яка склалась в Хмільнику.  Бо ж за бюджетні гроші мерія планує придбати Toyota RAV4. Чому для потреб міста обрали повнопривідний позашляховик? - Не зрозуміло. А можливо - це натяк хмільничанам на те, що добрих доріг в місті найближчим часом  не буде. Тож, нумо, хмільничани, всі на джипи! 

"На сайті "Prozorro" з'явився тендер щодо купівлі нового автомобіля для службових потреб Хмільницької міської ради. Заплановано купити новеньку "Toyota RAV4" , повідомляють Життєві обрії з посиланням на Vlasno.info.

— Нам потрібен автомобіль для службового користування. Ми довго аналізували та, згідно постанови Кабміну, обрали найбільш дешевий варіант у найменшій комплектації. Зараз у нас на балансі є два автомобілі: 2002 року стара "Волга" та "Жигулі" "сімка". Цей автомобіль буде не тільки для моїх потреб, але і для інших працівників апарату. Машина більш економічна та менше грошей піде на її ремонт, - пояснив міський голова Хмільника Сергій Редчик. В інтернеті автомобілі подібних комплектацій, але не 2019 коштують, у два рази дешевші. А от автівка 2019 року випуску в максимальній комплектації може коштувати понад мільйон гривень. Голова тендерного комітету Ольга Прокопович повідомила, що вони розраховують заплатити за автомобіль від 594 до 605 тисяч гривень. Сума, яка зазначена у тендерній документації, продиктована відповідним рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Живемо, як в кіно: "Куплю машину с автомагнитолой, пошью костюм с отливом и в Ялту". Складається враження, що дехто з міських чиновників уявив себе джентельменом удачі.

У 2018 році в Калинівці стався скандал через придбання автомобіля Nissan X-Trail за 850 тисяч гривень. Тоді місцеві активісти домоглись придбання іншого більш дешевшего автомобіля".  


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ОБІЦЯТИ НЕ ПЛУГА ПЕРТИ", АБО 90 ВІДСОТКІВ ОБІЦЯНОК НЕ ВИКОНАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ВОДИ, КАНАЛІЗАЦІЇ, ГАЗУ НЕМАЄ, А ЗА САНТЕХНІКА ЗАПЛАТИ", АБО ЯК ЖЕК В ХМІЛЬНИКУ ПРИПИСУЄ БОРГИ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АВТОТРОЩА ПІД ВІННИЦЕЮ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини