Захисник України з Торчина загинув на Донбасі

 Захисник України з Торчина загинув на Донбасі

Уже п’ять років на Сході України триває кровопролитна війна, яка забрала тисячі життів солдат зі всіх куточків України. Неможливо втамувати біль матерів та рідних тих українських синів і дочок, які пішли захищати кордони нашої держави, і не повернулися живими. Нині маємо знову страшну звістку, – 6 серпня в результаті обстрілу в зоні операції Об’єднаних сил загинуло четверо військовослужбовців. Про це повідомив спікер Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Бойовики здійснили обстріл поблизу населених пунктів Богданівки і Павлополя. І це сталося під час так званого «хлібного перемир’я», яке було встановлене на території Донецької та Луганської областей з 21 липня. За словами речника Міністерства оборони України Дмитра Гуцуляка,  близько першої години ночі протягом майже години ворог застосовував озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по наших оборонцях села Богданівки Донецької області. О 10:20 російські окупанти розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя.
На сайті Вінницької обласної Ради йдеться, що усі загиблі були бійцями 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.  Серед них – 24-річний житель села Торчин Хмільницького району Сергій Шандра.  

На офіційній сторінці Фейсбук прес-служба ВМС ЗСУ повідомила: «Внаслідок цинічного порушення режиму тиші й підступного обстрілу в районі виконання завдань, військовослужбовці одного з підрозділів морської піхоти старший матрос Шарко О.В., матрос Рак В.М., солдат Шандра С.І., матрос Курдов В.М. отримали поранення несумісні з життям».

 

 

 


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини