Засновник Фонду «Український Альянс» Микола Філонов анонсував передачу 100 ударних дронів-камікадзе для ЗСУ.

Засновник Фонду «Український Альянс» Микола Філонов анонсував передачу 100 ударних дронів-камікадзе для ЗСУ.

Благодійний Фонд «Український Альянс» (голова – Микола Філонов) спільно з громадським об’єднанням «МИ – ВІННИЧАНИ» (голова – Валерій Коровій) оголосили про старт нового етапу Благодійного марафону «Мільйон на ЗСУ від Вінничан». 

Організатори акції планують зібрати 2 мільйона гривень на закупівлю 100 ударних FPV дронів-камікадзе для бойових підрозділів ЗСУ і Сил Оборони.

Ініціативу підтримали партнери громадського об'єднання – народні депутати України нинішнього і попереднього скликань Лариса Білозір, Микола Кучер, Геннадій ВацакОлександр Домбровський та Сергій Кудлаєнко, які записали і розмістили у соціальних мережах спільне відеозвернення із закликом долучатися до акції допомоги ЗСУ.



«Ми давно і системно допомагаємо ЗСУ, Нацгвардії, теробороні, спецпідрозділам. Допомагаємо фронту особистими внесками учасників та партнерів громадського об'єднання "Ми-Вінничани" і БФ "Український Альянс", також в усіх наших зборах беруть активну участь представники бізнесу та усі небайдужі мешканці Вінниччини та інших регіонів України. Ми не втомлюємось дякувати усім, навіть за невеликі внески, адже кожен донат наближає спільну перемогу України над ворогом», – прокоментував другий етап благодійного марафону "Мільйон на ЗСУ"  голова БФ «Український Альянс» Микола Філонов.

Як зазначили в прес службі Благодійного Фонду Миколи Філонова, вже в перший день збору на рахунки благодійних організацій активно надходять різні пожертви і донати, що свідчить про велику довіру і підтримку нашої волонтерської діяльності по допомозі ЗСУ. 

Нагадаємо, під час попереднього етапу марафону «Мільйон на ЗСУ від Вінничан» організаторами було зібрано на ЗСУ вдвічі більше, ніж очікувалося – 2 мільйона 100 тисяч гривень. 

Вся закуплена техніка під час попереднього марафону: дрони "мавіки", тепловізори, приціли, зарядні станції – вже на передових позиціях оборони нашої країни. Крім того, організатори збору коштів вирішили перерахувати півмільйона гривень на рахунки фандрейзингової ініціативи Президента України Володимира Зеленського United24.

Будуть відправлені на передові позиції оборони України і 100 ударних дронів для закупівлі яких оголошено збір. 

Підтримати збір на дрони-камікадзе можна з картки будь-якого банку (для фізичних осіб) натиснувши тут.

  Банківські реквізити для юридичних осіб:  

Найменування організації: ГО МИ-ВІННИЧАНИ.
Код отримувача: 44597721
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Рахунок IBAN: UA033052990000026007026111924 Валюта: UAH

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА ПЕРЕДАВ МОРПІХАМ І БАТАЛЬЙОНУ "СВОБОДА" ДРОНИ, ПРИЦІЛИ І BANDERA POWER

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини