Завтра в Україні відзначатимуть День єднання

Завтра в Україні відзначатимуть День єднання

Згідно з указом президента Володомира Зеленського щорічно в Україні відзначатимуть День єднання, - повідомляють Життєві обрії.

Мета цього свята полягає у  посиленні консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Завтра згідно з Указом Президента України, прийнято проводити:

- піднятття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах;

- виконання о 10.00 Державного Гімну України;

- проведення закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідних іміджевих заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.

Ідея Дня єднання виникла на початку цього місяця, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.

Виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Про відзначення Дня єдності 16 лютого президент повідомив у вчорашньому відеозверненні до українців . «Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», — зазначив Володимир Зеленський.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини