Завжди хай буде гарним урожай, життю радітимуть аграрії нехай

Завжди хай буде гарним урожай,  життю радітимуть аграрії нехай

   Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією із пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Аграріїв завжди поважали в нашій державі, адже саме від їхньої праці залежить добробут і благополуччя українців. В Україні День працівників сільського господарства відзначають в третю неділю листопада. А в  четвер з нагоди професійного свята аграріїв у районному Будинку культури відбулися урочистості. 
   У фойє Будинку культури організували виставку запашних короваїв від кожного господарства району, спечених із нового врожаю. На початку урочистості працівників сільського господарства привітав символічною піснею «Про хліб» народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт». 
   Механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва, ветеранів сільськогосподарської галузі привітали голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич та голова районної ради Зоя Бонсевич. Вони подякували їм за щоденну копітку працю, побажали щастя і добра, енергії, здоров’я міцного, і щоб кожному щедро віддячувала професійна нива. Почесними грамотами, квітами й нагородами вони відзначили кращих працівників та колективи, ветеранів сільського господарства. Привітальні слова на адресу аграріїв прозвучали також від першого заступника голови райдержадміністрації Павла Горбатюка, який побажав усім добробуту й достатку і повідомив, що Хмільницький район цього року за результатами зернозбиральної кампанії посів перше місце серед усіх районів області. 
  Із вдячним словом виступив голова ветеранської організації при Широкогребельській сільській раді Анатолій Дідух. Він привітав аграріїв з професійним святом, подякував владі району за підтримку, а також побажав усім розвитку, щедрих врожаїв і затишку в родинах.  А на знак вдячності від аграріїв присутніх почастували смачним короваєм з нового врожаю.  
  Подарунком для присутніх стали виступи творчих колективів Хмільниччини.
 

 dsc0204 dsc0205 dsc0199 dsc0193 dsc0182
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини