Завжди в строю

Завжди в строю

Колектив Хмільницького відділення поліції нараховує 79 працівників. Понад півроку очолює відділення Валерій Романюк, який до призначення у Хмільник працював старшим інспектором відділу протидії кіберзлочинності у Вінницькій області Подільського управління кіберполіції.

- Я у Хмільнику трохи більше ніж півроку, - говорить Валерій Олександрович і, відверто кажучи, я задоволений, що потрапив у Хмільник, це дуже гарне місто, тут живуть добрі люди. А колектив у нас професійний і дисциплінований, а найголовніше - дружний та згуртований.

Цього року, зважаючи на карантин, професійне свято пройде не так, як завжди, не буде масових урочистостей, але щирі вітання всеодно будуть, бо робота у поліції дуже важка, пов’язана з постійним ризиком і заслуговує на повагу. З нагоди свята 19 працівників поліції отримають подяки та грошове заохочення.

Я вдячний колегам за роботу, бо незважаючи ні на що, вони завжди, як кажуть, «в строю», завжди готові прийти на допомогу іншим. Бажаю усім міцного здоров’я, миру, злагоди та достатку.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

КУДИ ЗНИК 10-РІЧНИЙ ХЛОПЧИК З ДІБРІВКИ І ЧОМУ МАМА ПОВІДОМИЛА В ПОЛІЦІЮ АЖ ЧЕРЕЗ ДОБУ?

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини