Землю у санітарній зоні вартістю 1,7 мільйона гривень виставили на аукціон у Хмільнику на Вінниччині

Землю у санітарній зоні вартістю 1,7 мільйона гривень виставили на аукціон у Хмільнику на Вінниччині

Три земельні ділянки загальною площею 60 соток віддають в оренду на п'ять років. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Vlasno.info.

" У місті Хмільник Вінницької області на аукціон з продажу землі виставили три земельні ділянки біля вокзалу та залізничної колії. Вони знаходяться в санітарній зоні, а загально нормативно-грошова оцінка їх складає 1,7 мільйона гривень.

У Хмільнику здають в оренду землі призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Ці три земельні ділянки розташовані по вулиці Привокзальній, одна з них доволі близько до залізничної колії. Перша ділянка має площу 20 соток та межує із будівлями підприємства ПрАТ "Вінницяоблпаливо". Її нормативно-грошова оцінка складає 568 тисяч гривень. Земля знаходиться у санітарній охоронно культурній зоні. Віддається в оренду на п'ять років. Стартова ціна 34 тисяч гривень за рік оренди. 

Інша ділянка на 25 соток також межує з ПрАТ "Вінницяоблпаливо" і з вулицею Данила Нечая. Нормативно-грошова оцінка складає 695 тисяч гривень. В оренду здають також на п'ять років. Стартова ціна 41 тисяча гривень оренди в рік". 

Джерело: vlasno.info 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини