«Жінка Вінниччини - 2019»

«Жінка Вінниччини - 2019»

   У вівторок, 5 березня, відбулась Церемонія нагородження та благодійний вечір в рамках проекту «Жінка Вінниччини-2019», який спрямований на поширення позитивних прикладів щодо ролі жінки у вирішенні соціально-важливих проблем області, підтримка та висвітлення діяльності жінок, які досягли результатів у професійній чи соціальній діяльності.
  Цьогорічна благодійна місія проекту – збір коштів на операцію 16-річному Мельниченку Артуру, якому встановлено діагноз ДЦП.
  Традиційно, організаторами цього заходу є «Благодійний Фонд Ірини Борзової» та «Благодійний фонд Людмили Станіславенко». Саме за  їх ініціативи три роки тому в місті вперше відзначили успішних жінок Вінниччини, а церемонія нагородження перетворилась в благодійний вечір.
   Крім того, партнерами проекту стали Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації та його директор Світлана Василюк, Департаменти культури та мистецтв облдержадміністрації та Вінницької міської ради, а також Громадська організація «Паросток».
   Загалом, переможниць обирали у 18 номінаціях, а за почесний титул боролось 86 вінничанок.
   В рамках проекту кожна з учасниць мала організувати челендж добра задля збору коштів на операцію Артуру Мельниченку. Завдяки проекту зібрано 450 тис гривень. Ці кошти спрямують на лікування Артура.
   Переможницею конкурсу «Жінка Вінниччини-2019» у номінації «Державна служба»  стала Альона Лавровська - заступник директора Департаменту - начальник управління інформаційної діяльності Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини