Жінка видерла у хулігана пістолет і здала його поліції

Жінка видерла у хулігана пістолет і здала його поліції

16 вересня у селі Вишневе Калинівського району через раптовий конфлікт 33-річний житель м. Вінниці погрожував пістолетом 34-річній  сусідці та наніс їй тілесні ушкодження. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Зброю вилучено. Повідомляє пресцентр ГУ НП у Вінницькій області

Як розповів т.в.о. начальника Калинівського відділу поліції  Володимир Олексюк, опитавши потерпілу, слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що між нею  та її сусідом виник ситуативний конфлікт, під час якого останній здійснив постріл вгору з  пристрою для відстрілу гумових куль. Крім того, зловмисник  вдарив  заявницю пістолетом по голові.

Потерпіла не розгубилась, вихопила у  чоловіка зброю, забігла у свій будинок та викликала поліцію. Затримали поліцейські правопорушника неподалік від місця вчинення злочину.  

Вилучена зброя направлена на експертизу.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України  (хуліганство). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 ПЕНСІОНЕРКУ З ХМІЛЬНИКА "КИНУЛИ" НА 19 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ

З СІЛЬСЬКОЇ ХАТИ ЗРОБИЛИ НАРКОЛАБОРАТОРІЮ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини