"Життєві обрії" знову краща газета

"Життєві обрії" знову краща газета

У середу, шостого червня, з нагоди Дня журналіста в залі засідань обласної державної адміністрації відбулись урочистості. Журналісти  радіо, телебачення, друкованих та електронних видань усієї області приймали щирі вітання від заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Крученюка, голови обласної ради Анатолія Олійника та секретаря Вінницької міської ради Павла Яблонського. 

- Ви не лише обрали нелегку та відповідальну професію, яка стала справою вашого життя, а й виконуєте надзвичайно важливе завдання для розвитку нашої держави, її інтеграції до світового інформаційного простору. Саме ви формуєте суспільну думку, беручи безпосередню участь у всіх  реформах, які є необхідними для нашої держави. Завдяки вам люди можуть дізнатись про ті чи інші важливі події, і саме ви  творите історію сьогодення»,- сказав заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, вітаючи представників засобів масової інформації.  
Привітавши медійників з їх професійним святом та побажавши всім міцного здоров’я, добра, твердості пера, гарних та яскравих подій і мирного неба, керівники області та міста нагородили Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради й грошовими винагородами 59 кращих працівників засобів масової інформації Вінниччини. Серед нагороджених і наша колега, кореспондент ПП «Хмільницька міська районна газета «Життєві обрії» Алла Корнієнко. 
Великою приємністю стало й те, що наше видання визнано кращою газетою області. Так, в ході урочистостей голова правління обласної організації Національної спілки журналістів України Василь Паламарчук вручив редактору видання Олександру Околодьку Диплом від секретаріату Вінницької обласної організації Національної спілки журналістів України про присудження звання «Краща газета року». 
Варто нагадати, що  у 2015 році "Життєві обрії" також було визнано кращою газетою області.
Гідної нагороди удостоїлася ще одна хмільничанка, відома на Поділлі поетеса, педагог, член Національної спілки журналістів Анжела Веремій, якій вручили Диплом від секретаріату Національної спілки журналістів та  почесний знак НСЖУ.  

 

Dsc 028334580043 2033851763352710 2073908818110054400 n
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0