ЗУХВАЛЕ ВБИВСТВО

ЗУХВАЛЕ ВБИВСТВО

Хмільницьким поліціянтам вдалось розкрити злочин та знайти тіло зниклого в середині грудня 34-річного жителя міста Хмільника Віталія Мироненка. Жорстокість, зухвалість та нелюдяність цього злочину вражає.

Минулого понеділка з Широкогребельського кар'єру витягли автомобіль Рено, який належав Віталію Мироненку. В багажнику автомобіля, зі слідами насильницької смерті, було знайдено його тіло. Як розповів заступник начальника Хмільницького відділу поліції Олександр Рибак, 10 січня цього року за скоєння розбійного нападу, на вулиці Кірова, було затримано двох жителів Хмільника. Вони напали на підприємця, вдарили його молотком по голові та забрали у нього 70 тисяч гривень.
Злочинців вдалося затримати у підвалі, де вони заховали гроші, а потім один з них повернувся за ними. Їм було оголошено підозру в скоєнні злочину «Розбійний напад». Одним із затриманих виявився чоловік 1988 року народження, раніше судимий, звільнений по закону Савченко в лютому 2016 року. В ході слідства з’ясувалось, що він убив зниклого безвісти, у середині грудня минулого року, Віталія Мироненка.
Деталі вбивства вражають своєю зухвалістю та впевненістю у безкарності. Як з'ясувалось, між вбивцею та Мироненком виник конфлікт, злочинець взяв камінь, яким наніс удар. Непритомне тіло погрузив у багажник автомобіля «Рено», який належав Мироненку та скинув у Широкогребельський кар’єр. Під час слідчого експерименту вбивця розповів, що перед тим, як скинути автомобіль, він дістав з кишень покійного телефон, гроші та ключі від квартири. Після того зателефонував своєму товаришеві, а далі разом з ним пограбували квартиру, в якій проживав покійний. Після цього поїхали у Київ, де прогуляли награбовані гроші.
Під час допиту злочинці зізнались, що планували скоїти ще один розбійний напад, але не так сталось, як гадалось, і нині ці нелюди знаходяться там, де їх місце.
Вбивцю звинувачують у скоєнні трьох злочинів: «Розбійний напад», «Крадіжка з квартири» та «Скоєння вбивства». Покарання за це - позбавлення волі строком на 15 років. Стільки ж років за гратами загрожує і його співучаснику.

* * *
Ще одне вбивство скоєно в селі Голодьки. Шістнадцятого січня в підсобному приміщенні одного з місцевих мешканців було виявлено труп чоловіка. Ним виявився 60-річний житель цього села. На тілі загиблого було знайдено тілесні ушкодження, що свідчать про насильницьку смерть. Еспертизою встановлено, що труп пролежав там декілька днів. Нині ведеться слідство, встановлюються можливі свідки.
На даний час у слідства вже є підозрюваний у вчиненні даного вбивства.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини