Зустріч з представниками ветеранських організацій

Зустріч з представниками  ветеранських організацій

  23 жовтня, за ініціативи обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій, представники ветеранських організацій Вінниччини зустрілися та обговорили важливі питання підтримки ветеранських організацій з заступником голови облдержадміністрації Олександром Крученюком. 

  В ході зустрічі голова Гніванської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Олександр Дідур подякував керівництву області за організацію на високому методичному та практичному рівнях тематично-оздоровчого семінару за участі голів районних, міських організацій інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції Вінниччини, який щороку восени відбувається на базі обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

  - Керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних установ та організацій, які зустрілись з учасниками семінару, надали кваліфіковану допомогу та роз’яснення з різних актуальних питань. Зокрема, під час зустрічі чимало запитань стосувались соціального захисту, медичного обслуговування, пенсійного забезпечення тощо. На всі запитання присутні отримали чіткі відповіді, так би мовити, «з перших вуст», – зазначив Олександр Дідур.
  У свою чергу Олександр Крученюк, подякувавши за запрошення, наголосив на тому, що облдержадміністрація тісно і плідно співпрацює з ветеранськими організаціями. Керівництво області надає і надалі буде надавати  всебічну підтримку їх діяльності.
  Тематично-оздоровчий семінар за участі голів (заступників голів) районних, міських організацій інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції Вінниччини, який відбувався протягом 1-20 жовтня 2018 року, включав у себе не лише оздоровлення ветеранів, але й культурну програму: відвідування музеїв, виставок, академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського та світломузичного фонтану «Рошен».
 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини