Благодійний Фонд Миколи Філонова знову надає гранти для працівників гуманітарноЇ сфери Хмільницького району

Благодійний Фонд Миколи Філонова знову надає гранти для працівників гуманітарноЇ сфери Хмільницького району

Конкурс «Професійне зростання», проведений у минулому році ГО «Ми – Вінничани» спільно з Благодійним Фондом Миколи Філонова «Український Альянс», знову стартує!

Освітяни, соціальні працівники, працівники культурної сфери, медики, поштарі можуть отримати до 10 000 гривень на реалізацію власної ініціативи для підвищення фахового рівня, поліпшення робочих умов, тощо. 

Загальний бюджет проєкту – 1 млн 700 тис. грн.

«Складі умови, у яких Україна чинить опір агресору, не причина згортати громадську діяльність. Тим більше – підтримувати земляків», – зазначив Микола Філонов.

«Безумовний пріоритет – допомогу ЗСУ та Силам Оборони, на що наша команда у минулому році акумулювала понад 12 млн грн власних і партнерських коштів. Але не забуваємо й про тих, хто власною відданою працею наближає загальну Перемогу України, особливо – про працівників бюджетної сфери. Тому практика надання грантів на професійне зростання, випробувана у минулому році, буде реалізована й цього року», – прокоментував конкурс грантів керівник БФ «Український Альянс».  

Усі бажаючі взяти участь у конкурсі мають до 1 травня 2024 р. заповнити відповідну форму заявки: https://vinsila.vn.ua/конкурс-міні-грантів-професійне-зрос-2/
Пріоритетними напрямками поданих заявок будуть:

  • адаптація до мінливих умов робочого процесу в умовах війни;
  • посилення стресостійкості та вдосконалення особистого ресурсу;
  • підвищення кваліфікації, професійний саморозвиток;
  • покращення взаємодії з клієнтами/отримувачами послуг;
  • поліпшення умов праці та особистого робочого простору.

У 2023 році у конкурсі взяли участь понад 600 бажаючих, 170 стали його переможцями. 

Серед мешканців Хмільницького району (колишні Калинівський, Козятинський і Хмільницький райони, м. Козятин) 21 особа отримали по 10 тис. грн для вдосконалення власної майстерності.
 

Нагадаємо, у минулому році Микола Філонов отримав від ГУР Міноборони України подяку за волонтерську діяльність та передані розвідникам ударні дрони.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини