Чотири пожежі за тиждень сталось у Хмільницькому районі на Вінниччині

Чотири пожежі за тиждень сталось у Хмільницькому районі на Вінниччині

Відразу чотири пожежі стались у Хмільницькому районі з початку цього тижня. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на News Хмільника.

– Перша пожежа сталась у понеділок у селі Педосах. Там місцева мешканка 1995 року народження спалювала сміття. Жінка надихалась димом, – розповів інспектор Хмільницького районного сектору ГУДСНС у ВІнницькій області Дмитро Іщук. – Згодом відразу дві пожежі стались у вівторок. Спершу спалахнуло горище будинку у селі Митинцях. У цьому будинку мешкає пенсіонерка із сином. Жінка розповіла, що її син, який має певні вади здоров’я, підпалив домашні речі на горищі. А далі сховався там та не хотів виходити… На щастя, ніхто не постраждав, вогонь досить швидко загасили. А розслідуванням обставин займаються вже працівники поліції.

Ще одна пожежа того ж дня сталась вже у селі Чернятинцях. Там через несправність пічного опалення на горищі приватного будинку згоріло сіно. Жінка, на чиєму господарстві сталась пожежа, пояснила, що лише декілька діб тому придбала хату. Тож навіть не перевіряла стан пічного опалення… А вже у середу пожежа, знову ж таки, через несправність пічного опалення сталась й у селі Курилівці… Там нашим бійцям довелось навіть розібрати димар, аби дістатись до місця пожежі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОРІВ БУДИНОК В УЛАНОВІ НА ВІННИЧЧИНІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини