Чи стане Дашина коса найкращою на Вінниччині?

Чи стане Дашина коса  найкращою на Вінниччині?

  Гарне волосся завжди було в моді та актуальне в усі часи. Ця жіноча прикраса, подарована природою, не залишає нікого байдужим. Хіба можна пройти повз жінки з розкішним довгим волоссям, не помилувавшись ним? Впевнена, що ні!  Красунями, які володіють таким багатством, завжди захоплюються.  
  Таку прикрасу має 23-річна "русалонька" з нашого Хмільника. Це Дар’я Шинкаренко, яка не уявляє життя без такого багатства. Довжина її волосся сягає 100 см.  

  З дитинства вона мала довге розкішне волосся.  Навіть народилась вона з кісками – довгими та дуже кучерявими.  У школі носила постійно дитячі зачіски типу всіляких "хвостиків" і "косичок". Але, як і більшість дівчаток, довгокоса красуня мріяла підстригтись. Тож після закінчення школи вона це таки зробила: Дар’я підстриглась під каре. І це було вперше та востаннє! 
  - Люблю своє волосся, тому стригти більше не хочу, - коментує володарка шевелюри. - Особливого догляду воно не потребує, користуюсь лише шампунем та кондиціонером.  І усе. Ніяких масок та трав. Раніше користувалась, та згодом зрозуміла, що така розкіш передається генетично. Пам’ятаю, що і у моєї бабусі та мами було розкішне волосся, таке ж подарували і мені.
  А ще, аби доглядати за такою шевелюрою, потрібне величезне терпіння. І зважаючи на довжину волосся володарки - вона його має. Окрім того, хмільничанка  хоче відростити його ще більшим – до колін. 
  До речі, Дар’я Шинкаренко бере участь у конкурсі на найкращу косу Вінниччини, який проводить газета «33 канал» . Молода жінка  вже брала участь, та у фінал цього унікального конкурсу не потрапила, адже от-от мала з’явитись на світ її крихітка-донечка. Тож наша "русалонька" вирішила  помірятися силами краси з іншими довгокосими вдруге. Аби пощастило нашій Дар`ї, бажаючі можуть підтримати і проголосувати за неї, перейшовши за цим посиланням: https://www.facebook.com/293871433975986/photos/a.2151494668213644/2321455244550918/?type=3
  - Коли перехожі, друзі, родина та знайомі захоплюються моїм волоссям – це не лише приємно, а ще й додає впевненості в собі. Тож любіть та доглядайте за ним, насолоджуйтесь своєю красою та тіште інших, - на завершення додала Дар’я Шинкаренко.

НАТАЛІЯ ЧЕРНЕНЬКА,

«Життєві обрії».
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини