Хамство аж "зашкалює"

Хамство аж "зашкалює"

Я житель вулиці Свято-Покровської Марчук Михайло Іванович. Восьмого лютого випав великий сніг, нашу невеличку вуличку замело так, що ні пройти, ні проїхати. Жителі своїми силами не могли розчистити дорогу.

Я вирішив звернутись до комунальних служб міста, але через міську раду. Зателефонувавши, я попросив, щоб мене з'єднали з куратором комунальної служби міста, або з міським головою. Мене запитали, з якого питання. Я відповів, що потрібно розчистити вулицю, на що голос з слухавки випалив: "Міська рада не зобов'язана чистити вам вулицю". Мене це обурило і я запитав: "А зарплатню отримувати зобов'язані?", і відразу почув в слухавці гудки.
Після цього я звернувся до одного з депутатів міської ради, який вислухав мене та пообіцяв допомогти. Буквально за півгодини, вулицю було розчищено. Я вдячний депутату та комунальній службі за оперативну реакцію на звернення та розчищену вулицю.
Тому звертаюсь до Вас, шановний міський голово, наведіть лад хоча б в міській раді, бо в місті у вас не виходить, навчіть своїх підлеглих спілкуватись з тими, за чий рахунок вони живуть.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини