Хмільник судиться за великі гроші

Хмільник судиться за великі гроші

Калинівською  місцевою прокуратурою Вінницької області до Господарського суду Миколаївської області скеровано позов в інтересах держави в особі Хмільницької міської ради про стягнення безпідставно збережених коштів орендної плати за фактичне користування земельною ділянкою без правовстановлюючих документів в сумі 850 тисяч гривень.

Підставою звернення прокурора до суду слугувало тривале використання юридичною особою земельної ділянки площею 38 гектарів у м. Хмільнику Вінницької області без правовстановлюючих документів та  сплати орендної плати. Повідомляють "Життєві обрії" з посиланням на сайт Прокуратури Вінницької області.

Зокрема, установлено, що, починаючи з червня 2017 року, відповідач  є власником нерухомого майна – будівель і споруд комерційного призначення. Також, ним використовується земельна ділянка, що розташована в межах м. Хмільник та на якій розташовані зазначені будівлі та споруди, однак, орендна плата за користування земельною ділянкою з червня 2017 року по теперішній час не сплачувалась, що в свою чергу призвело до недоотримання місцевим бюджетом коштів.

Наразі, Господарським судом Миколаївської області відкрито провадження та призначено судовий розгляд даного позову.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

З ВОЛГИ НА РОЗКІШНУ ПОВНОПРИВІДНУ TOYOTA RAV4 ПЕРЕСЯДЕ МЕР ХМІЛЬНИКА НА ВІННИЧЧИНІ

ВІЙСЬККОМАТИ НА ВІННИЧЧИНІ ОБІЦЯЮТЬ ПЕРЕТВОРИТИ НА ТЕРИТОРІАЛЬНІ ЦЕНТРИ КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини