«Коронація Зірок-2020»

«Коронація Зірок-2020»

   На початку травня у Польщі відбувся Міжнародний онлайн-конкурс «Коронація Зірок-2020», до якого учні Центру пісочного мистецтва "MS-art" готувалися аж пів року. На жаль, карантинні обмеження в усьому світі внесли корективи до всіх масових заходів, тому діти брали участь в конкурсі дистанційно. 13 учасників конкурсу, серед яких і талановита хмільничанка Анастасія Продеус, відзняли відео-ролики зі своїми шоу-програмами та надіслали їх на конкурс. Загалом учасників оцінювали в номінаціях «Оригінальний жанр», а також «Пісочні художники» та «Художники світлом». 

   - Два тижні у нас пішло на монтаж і озвучення відеороликів. Найважче  було дочекатися результатів. Учні постійно писали мені повідомлення, чи не відомі результати. І от 2 травня на електронну адресу Центру пісочного мистецтва надійшов лист з іменами найкращих пісочних художників України та Європи. Ми отримали 8 золотих та 5 срібних нагород. Це чудовий підсумок творчого навчального року. Пишаюся кожним учнем та досягненнями, вони у мене дуже творчі та цілеспрямовані!, - розповіла керівниця Центру пісочного мистецтва Світлана Мелобенська.
   Серед переможців хмільничанка Анастасія Продеус, яка здобула срібну нагороду. Вона створила чудовий відеоролик під назвою «Казковий світ».

Алла КОРНІЄНКО

"Життєві обрії"

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини