Супер-мами супер-дітей

Супер-мами супер-дітей

   Коли твоя маленька копія фарбує губи твоєю помадою і тишком міряє твої туфлі на підборах - ти щиро усміхаєшся, і кажеш, що їй дуже личить… 
   Якщо ти знаєш напам’ять усіх динозаврів з найпопулярніших мультфільмів та колекцій, - тебе неодмінно похвалить маленький джентльмен, і ти почнеш вивчати марки авто і героїв  з усіх його улюблених мультфільмів.
   Особливості виховання дівчаток та хлопчиків, як і їхні звички, настрої та вподобання – різні. І хто ж як не мама, знає їх найкраще… 
Щастя материнства – найбільший скарб для кожної жінки, яка подарувала життя своїй дитині. 
   З народженням кожної нової дитини це щастя множиться, а коли в родині з’являються на світ двійнятка чи близнятка – ти супер-мама…  
Ти повинна дати своїм чадам ніжність, любов, тепло і турботу, а ще власним прикладом показати, як бути гарною, доброю та успішною, щоб вони тобою захоплювались і пишались.  
   Які ж вони – сучасні супер-мами?
   Що відчуває багатодітна мама дівчаток, серед яких красуні-близнючки, та як виховує діток багатодітна мама хлопчиків, де також є близнюки – ексклюзивно, з перших уст. 
   Молода, гарна та успішна хмільничанка Валентина Тищенко – власниця салону краси і мама чотирьох чарівних донечок. 
   Та увага й турбота, яку змалечку дарувала матуся дівчаткам – нині відгукується їй щирими компліментами, підтримкою та допомогою донечок. 
   - Найстаршій моїй донечці Ірині незабаром виповниться 15 років, двом близняткам Ані та Аллі по 10, а наймолодшій Наталочці - 6, - розповідає Валентина. 
Кожна з її донечок – особлива: Іринка талановита в музиці, грає на гітарі та вражає чарівним співом. Близнятка, хоч і схожі між собою, але водночас і різні – Анюта полюбляє спорт, Аллочка більше любить туфельки на підборах та сукні, Наталочка - копіює всіх трьох сестричок. 
   - Змалечку дівчатка, особливо близнючки вимагали до себе дуже багато уваги. Якщо хворіли, - то одночасно, навіть зараз, коли в однієї болить зуб, то в іншої теж болить той самий… Але зараз вони всі стали дуже самостійними. Вони мені допомагають у всьому, дуже люблять експериментувати на кухні, підтримують одна одну, старші приглядають за молодшими. Їм подобається проводити час разом. Це тому, що ми змалечку поводилися з ними, як з дорослими та привчали до самостійності. 
   Вони діляться своїми думками щодо стилю одягу, який їм подобається, парфумів, косметичних засобів, які їм можна використовувати. Я до них намагаюсь прислухатись та купувати дітям те, про що мріють. На свята підбираю їм схожий або однаковий стильний одяг, щоб вони почувались впевнено та виглядали гарно. 
   Донечки, особливо молодші, мріють, як і я, в салоні творити красу для інших. 

   Відчуттями, як бути багатодітною мамою хлопчиків,  з нами поділилась ще одна успішна матуся, телеведуча Іванна Дзівінська. 
Вона виховує трьох синів, молодші – близнятка. 
   - Найстаршому синові Тимофію 11 років, молодшим близнюкам Богдану і Даниїлу – 6,  - розповіла Іванна. - Кожен наш день з дітьми  сповнений пригодами, адже вони непосидючі, і нам з чоловіком дуже цікаво  спостерігати, як вони розвиваються та проводити разом з ними вільний час. 
Хлопчики більше люблять допомагати татові робити чоловічу роботу: пилососять, ремонтують, виносять сміття, приносять продукти з магазину… 
У них змалечку формуються гарні чоловічі риси: забезпечити і захистити. Але й мені також допомагати не забувають. Вони обожнюють разом випікати печиво та інші різноманітні смаколики.
   Близнятка дуже схожі між собою зовні, а також дуже часто їхні смаки збігаються у виборі іграшок.  
   Зазвичай вони обирають іграшки однакові за стилем, наприклад, динозаврів. Але один зупиняється на Індорапторі, - інший - Велоцирапторі. Про однакових Велетнів Тірексів просили у Діда Мороза. 
   Молода матуся всміхається, каже, завдяки дітям добре знає, які є динозаври, трансформери, супергерої,  підвиди конструктора LEGO та автомобілі у величезному автопарку. 
   -  За характером вони усі дуже різні. Тимофій спокійний, врівноважений, відповідальний, близнюки - суперенергійні, з ними треба домовлятись, вони більш наполегливо висловлюють свою позицію. Хоча у виборі розваг всі троє дуже схожі, -  каже Іванна Дзівінська.  Близнюки завжди наслідують  старшого брата. Тому зазвичай разом катаються  на велосипедах, хочуть, як він грати у футбол і баскетбол, кататись на скейті тощо. Хлопці надзвичайно активні, тому нам ніколи не сумно. Якщо їх залишити на 10-15 хвилин з викруткою, вони обов’язково використають цей момент, щоб змінити місцями замки на тумбах або розкрутити стілець на окремі деталі.
   Виховуючи дітей, ми звикли бути чесними з ними, та без фанатизму балувати їх  якісними іграшками,  спільними подорожами, адже дитинство насправді дуже коротке. І важливо бути у житті дітей, коли ти їм необхідна. 
   Все має бути у гармонії, потрібно вміти збалансувати любов порівну, бути з дітьми завжди справедливими як в ніжності, так і в повчаннях.
Графік талановитої телеведучої зажди вимагав багато часу. 
   - О 6:00 - 6:25 я була уже на роботі, готувалась до прямих ефірів, а їх з 7  ранку до 14:00 було 6: 2 на радіо та 4 - на телебаченні. 
   Діти, коли збирались до садочку, вмикали телевізор і бачили мене у прямому ефірі. 
   Попри свою багаторічну публічність Іванна ніколи не поводила себе як особлива, але особливою вона є для своїх синочків як  найкраща на світі матуся. 
   Адже вона завжди знаходить час для того, щоб разом з синами відвідати кінотеатр, виставки, розважальні центри,  поз'їжджати з гірок або зіграти в боулінг.

   І донечки Валентини, і синочки Іванни дуже уважні до настрою та зовнішності своїх матусь. Вони перші, хто помічає нову зачіску та манікюр матусі, перші, хто робить компліменти та захоплюється найріднішою. 
   Найбільше щастя для кожної матусі – щира любов і розуміння діток, допомога та відданість, радість, яку вони дарують своїми вчинками, захопленнями і талантами. 

Юлія Шандра 
«Життєв обрії»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ХМІЛЬНИЧАНКА ДІЛИТЬСЯ ТАЛАНТОМ З ІСПАНЦЯМИ

НЕЙРОНАУКИ У КАЛІФОРНІЇ ВИВЧАЄ ХМІЛЬНИЧАНКА

СТУДІЮ ВЕЛИКИХ КВІТІВ У ПОЛЬЩІ ВІДКРИЛА ХМІЛЬНИЧАНКА

 

22662721 1570775266323731 319834234 o%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5 viber 2020 05 04 13 35 53
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини