На Вінниччині зняли блокпости

На Вінниччині зняли блокпости

Вчора ввечері, 19 травня, у Вінницькій області почали розбирати блокпости, які працювали при в'їзді у місто. Сьогодні уже 45 санітарно-пропускних пунктів демонтували. Відомо, що ще п'ять карантинних постів продовжують працювати, повідомляють Життєві обрії з посиланням на Vlasno.info

Блокпости у Вінницькій області почали встановлювати з 23 березня. На санітарно-пропускних пунктах працювали медики, нацгвардійці, рятувальники та поліцейські.

"Станом на сьогодні працює п'ять контрольно-пропускних пунктів. Це в Могилів-Подільському районі, Мурованокуриловецькому районі, Літині, Махнівці, Немирові. У нас послаблено карантин, тому ми прийняли рішення про зняття постів у певних районах. За цей час патрульні забезпечували роботу контрольно-пропускних пунктів, зупиняли транспорт, якщо була така необхідність, також, з дозволу водіїв перевіряли їх багаж", – розповіла керівниця відділу комунікацій ГУ НП у Вінницькій області Анна Олійник. 

Рятувальники при сприятливих погодних умовах дезинфікували автівки, дороги та вулиці. За цей час рятувальники обробили 7 610 автомобілів дезинфікуючими розчинами. 

"З початку введення режиму надзвичайної ситуації, на території Вінницької області, бійцями ДСНС проведено спецобробку 3 014 об'єктів, дезрозчинами оброблено близько 2 331 кілометрів автошляхів та тротуарів у населених пунктах. До зазначених робіт залучалося 773 осіб особового складу та 200 одиниць спецтехніки", – проінформували у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ЛІКАРНІ НЕМАЄ ЖОДНОГО ХВОРОГО НА COVID-19

КАРАНТИН В УКРАЇНІ ПРОДОВЖИТЬСЯ ДО 22 ЧЕРВНЯ

РЕЙДОВІ ГРУПИ ПЕРЕВІРЯЮТЬ ПІДПРИЄМЦІВ НА ВІННИЧЧИНІ

В ХМІЛЬНИКУ ЗАПРАЦЮВАВ РИНОК

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини