"Обіцяти не плуга перти", або 90 відсотків обіцянок не виконав міський голова Хмільника

"Обіцяти  не плуга  перти", або 90 відсотків обіцянок не виконав міський голова Хмільника

Майже 90 відсотків своїх обіцянок не виконав за рік міський голова Хмільника Сергій Редчик

Таку інформацію оприлюднив на сайті  громадської організації "Право" її керівник Віталій Дорох після звіту очільника міста перед громадою.

У матеріалі йдеться про традиційну процедуру, коли міський голова щороку звітує про виконану роботу та анонсує завдання на наступний рік. Так було кілька років поспіль, зокрема, наприкінці 2018-го.

Віталій Дорох з’ясував, що майже всі обіцянки мера залишились невиконаними, а лише декілька  з них виконані. Даний аналіз став яскравим свідченням того, що звіт в такому форматі не відображає реальної ситуації у місті і проводиться лише, як кажуть, "для галочки", бо ж на минулорічному звіті Сергій Борисович дав хмільничанам

29 обіцянок, 26 з них не виконано.

Постає питання: то про що ж тоді звітувати? А ні про що! Виходить, що громаду збирають для того, аби замилити людям очі, багато  наговорити, та так, щоб ніхто нічого не зрозумів і знову наобіцяти, сподіваючись, що забудуть. Прикро, але  це працює, забувають. Тому в нашому місті все це повторюється з року в рік не перший рік. В народі  в таких випадках кажуть: "обіцяти не плуга перти".


Повний звіт громадської організації "Право" тут:  ОБІЦЯНКА-ЦЯЦЯНКА АБО ЩО НЕ ТАК ЗІ ЗВІТОМ МІСЬКОГО ГОЛОВИ?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЗГАНЬБИВСЯ НА СВЯТИНІ

"ЖЕК ОБДУРЮЄ, МЕР КРИЧИТЬ" - ЛЮДИ В РОЗПАЧІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини