Оновлена Уланівська школа зустріла школярів

Оновлена Уланівська школа зустріла школярів

   Цьогоріч уланівська школа зустрічала учнів оновленим та утепленим фасадом. І хоч роботи ще тривають, але приміщення уже виглядає сучасно.

   Завершити роботи планується в жовтні цього року.  На утеплення приміщення школи заплановано 4 мільйони 900 тисяч гривень. Три мільйони гривень - кошти Державного фонду регіонального розвитку, один мільйон 900 тисяч гривень - кошти районного бюджету.
   З 2016 року Уланівська школа стала опорною, до її складу увійшли школи сіл Тараски, Воронівці, Рибчинці, Морозівка, Пагурці. Нині в ній навчається 567 учнів та виховується 51 дошкільник.
   Варто зазначити, що за останні два роки навчальна база закладу значно покращилась. У школі функціонують два кабінети інформатики, оснащені комп’ютерами, які підключені до мережі Інтернет. В навчальному процесі вчителі використовують інтерактивні дошки. А нещодавно було оновлено обладнання у кабінеті фізики. Доставка учнів з навколишніх сіл до школи здійснюється двома шкільними автобусами.
   Минулої суботи в Уланівській школі відбулась урочиста лінійка. Привітати школярів, їх батьків та учителів з початком нового навчального року завітав заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Крученюк. Розпочались урочистості з привітань та вручення грамот і подяк кращим учням та спортсменам школи, які вручила директор освітнього закладу Людмила Білошкурська. Грамотами також були відзначені і кращі педагоги. Вітаючи присутніх з Днем знань, Олександр Крученюк зазначив: «Сьогодні ви навчатиметесь в оновленому, відремонтованому приміщенні школи: будете знаходити нових друзів, отримувати потрібні знання за новими партами у гарних, по сучасному обладнаних класах. Він побажав усім мирного неба, достатку та благополуччя, а школярам легкого навчання та глибоких знань. Після привітання Олександр Васильович передав  школі два кольорових принтери.  

 dsc0459 dsc0438 dsc0528
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини