Щедрі дарунки Лозівській школі

Щедрі дарунки Лозівській школі

   На свято першого дзвоника до Лозівської школи завітав  голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич. Він привітав учнів, учителів, батьків  Лозівської школи з Днем знань та вручив подарунки. 
  «Це моя рідна школа. Тут професійні учителі, чудові діти та працьовиті батьки. Я щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року. Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, з радістю пізнавати країну Знань. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.  
   Цьогоріч Уряд України в  рамках проведення освітньої реформи реалізовує програму «Нова українська школа», а також дає старт модернізації початкової освіти», - зазначив Євгеній Віталійович у своєму вітанні. 
   Для організації якісного освітнього простору нової української школи Євгеній Буткевич вручив проектор для 1 класу та 6 ноутбуків.
   Сільський голова Анатолій Мазур привітав усіх зі святом і також вручив для школи ноутбук.  
   Загалом у цій школі приступили до навчання 102 учні. У перший клас пішли 8 діток. А для 10 учнів цієї школи першовересневий шкільний дзвінок прозвучав востаннє.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини