Передвиборна агітація. «За справу взявся Крученюк - буде толк», - голова Жданівської ОТГ Станіслава Ядвіжена

Передвиборна агітація.  «За справу взявся Крученюк  - буде толк», - голова Жданівської ОТГ  Станіслава Ядвіжена

   22 листопада минулого року у Жданівській ОТГ було розпочато будівництво амбулаторії. А вже 17 липня відбулося відкриття цього сучасного медичного закладу. Жителі громади отримали медичне забезпечення. 
    Напередодні  відкриття до амбулаторії завітав кандидат в народні депутати України Олександр Крученюк. Він оглянув новозбудовану споруду та поспілкувався з медперсоналом.

- Я вважаю, що такі медичні заклади повинні бути в кожній громаді.  Саме вони стануть відродженням сільської медицини. Україна повинна відроджуватись з сіл та невеликих містечок. Тому буду робити усе можливе, аби в таких населених пунктах були школи, садочки, амбулаторії та розвинена інфраструктура. Нам потрібно подолати різницю між селом і містом, комфорт і сервіс має бути скрізь, - сказав Олександр Крученюк під час спілкування з медиками.

   Жданівський сільський голова Станіслава Ядвіжена коротко розповіла про те, як відбувалось будівництво амбулаторії, а  також  про успішний розвиток очолюваної нею громади:

   - З 2016 року, після створення ОТГ нам вдалося зробити дуже багато. За всі попередні роки не було зроблено того, що зроблено за ці два роки. А відбулося все внаслідок децентралізації та співпраці жителів ОТГ, влади і бізнесу. Будівництво амбулаторії - не перший проект, реалізований у співпраці. В громаді вже було збудовано Центр безпеки, відремонтовано дороги, освітлено вулиці  тощо. Скажу відверто, велика заслуга у тому, що вдалось зробити, належить депутату обласної ради Олександру Крученюку. Бо що б ми не робили, він завжди був поруч, завжди допомагав, цікавився, як здійснюється реалізація того чи іншого проекту, і навіть у вихідні приїздив, аби подивитись, як проходять роботи і чим може допомогти.

   Олександр Крученюк - це людина-генератор ідей, його прізвище  відповідає його характеру, бо навіть те, що роками не вдавалось зробити, коли за нього брався Крученюк - реалізовувалось. Ми навіть жартуємо: «Зараз приїде Крученюк, все закрутиться, завертиться і буде вирішено».  Здається, для цієї людини немає неможливого, а все, за що він береться, приречене на успіх і наші села є тому яскравим прикладом. У нас в громаді знають: якщо за справу взявся Крученюк - буде толк. 

На знімку:  Олександр Крученюк з медпрацівниками біля приміщення амбулаторії.

   В амбулаторії розташовані кабінети для двох сімейних лікарів, а також кабінет стоматолога, лабораторія, кабінет для проведення щеплень та житло для лікаря.

Як все починалось

Початок будівництва амбулаторії, закладення капсули 22 листопада 2018 року.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини