Пострілами поліцейські зупиняли п'яного тракториста в Сьомаках

Пострілами поліцейські зупиняли п'яного тракториста в Сьомаках

"16 листопада біля села Сьомаки Хмільницького району водій трактора допустив наїзд на місцеву жительку. Під час оформлення ДТП тракторист почав тікати. Аби зупинити правопорушника, інспекторам поліції довелось застосувати зброю, - повідомляють "Життєві обрії" з посиланням на сайт ГУНП Вінницької області

До поліції надійшло повідомлення, що неподалік села Сьомаки сталась автопригода, в якій постраждала місцева жителька, яка з велосипедом йшла по ґрунтовій дорозі. Отримані нею ушкодження виявились незначними. На місце події виїхав екіпаж сектору реагування патрульної поліції Хмільницького відділення поліції.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК УНИКНУТИ ДТП, - НАВЧАЛИ УЧНІВ АГРАРНОГО ЦЕНТРУ


Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди 60-річний тракторист завів  трактор та почав тікати в поле. Один з працівників поліції заліз на плуг та намагався дістатися кабіни, але водій зіштовхнув поліцейського з транспортного засобу. Аби зупинити нетверезого правопорушника, поліцейський зробив кілька пострілів по колесах трактора, але транспортний засіб не зупинився.
За кілька годин поліцейські  затримали правопорушника біля магазину у селі Чернятинці. Як з’ясувалось, зловмисник покинув трактор у лісосмізі, де він застряг у багні. Нетверезий чоловік прийшов додому, після чого сів за кермо свого мікроавтобуса та поїхав у магазин.   


 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЇХАВ У ПАРКАН І ВТІК


За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст.130 КУПаП. Також на нього склали адмінматеріали за вчинення ДТП та керування транспортним засобом без документів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФУРА З КУКУРУДЗОЮ З'ЇХАЛА В КЮВЕТ У ЛІТИНСЬКОМУ РАЙОНІ


Крім адміністративної, водію трактора доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та. ч.2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу).  Правопорушнику  загрожує  відповідальність у вигляді  позбавлення волі терміном до двох років.  
   

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини