Сьогодні День бабусь і дідусів

Сьогодні День бабусь і дідусів

Сьогодні, 28 жовтня, відзначається чудове, душевне, сімейне свято – День бабусь і дідусів. Тож, це чудова нагода для люблячих онуків відвідати своїх старших родичів, напроситися до них у гості на чай з пиріжками, придбати подарунок, розповісти, як ви їх цінуєте і любите. Мета свята – показати представникам старшого покоління їхню необхідність, важливість і значимість для онуків.

Так уже повелося, що улюблений День бабусь і дідусів в різних країнах відзначається в різні дні. Так, в сусідній Польщі свято людей похилого віку розтягується на два дні – 21 грудня вшановуються бабусі, а наступного дня вітають дідусів. У Туреччині святкується справжній Міжнародний день бабусь і дідусів, який припадає на 8 лютого. Франція згадує про привітання для бабусь і дідусів на початку весни, а Італія – ​​в середині осені.

Близько 30 країн світу, зокрема й Україна, відзначають День бабусь і дідусів 28 жовтня. 2019 року свято припадає на понеділок. І нехай на самому початку буденного тижня у вас знайдеться можливість, щоб заглянути до своїх бабусь і дідусів хоча б на годинку, поговорити про свої справи, розпитати мудрості й поради, проявити турботу і ласку.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини