"Спорт - це модно"

"Спорт - це модно"

   Перед початком естафети команди вишикувалися на площі перед районним Будинком культури. Хвилювання дітей передавалося навіть дорослим, адже отримати перемогу в забігу не лише приємно, а й престижно. Усіх своїх спортсменів прийшли підтримати вчителі з фізичної культури та тренери, які не лише підбадьорювали, а й надихали своїх вихованців на перемогу. Підтримати команду свого навчального закладу прийшов і директор четвертої школи, депутат Хмільницької міської ради Василь Іваниця. 
   Ясний день і ласкаве сонечко, яке огортало своїм теплом кожного, додавало настрою й налаштовувало на позитив. Учасники естафети пробігли звичним уже маршрутом – по вулиці Слобідській (Дзержинського) до кругового і назад. Ще мить, - і на фінішній прямій появилися перші спортсмени. Після забігу емоції в учасників аж зашкалювали. 
   Після недовгого відпочинку та короткого обміну враженнями настала найвідповідальніша мить – нагородження переможців. До школярів звернувся відповідальний секретар газети, депутат міської ради Олександр Околодько, який подякував їм за участь в естафеті та привітав переможців забігу. Третє переможне місце отримали команди ЗОШ №2 і села Березна. Друге місце вибороли команди ЗОШ №4 і села Жданівка. Команди-переможці було нагороджено відповідно дипломами другого і третього ступенів та преміями в сумі 250 і 200 гривень. Першими до фінішу прийшли команди ЗОШ №1 та села Великий Митник. Варто відмітити, що перша школа уже другий рік поспіль здобуває бажану перемогу, тому цьогоріч перехідний кубок повернувся до своєї минулорічної володарки. За перше місце в естафеті командам-переможцям було вручено перехідні кубки, дипломи першого ступеня і грошові премії в сумі 300 гривень. До нагородження команд, які взяли «золото», долучився й депутат Хмільницької міської ради Юрій Шевченко. Він подарував спортсменам конверти з грошовою винагородою, що стало справжньою приємною несподіванкою для переможців.
   На завершення Олександр Павлович ще раз подякував усім, хто взяв участь в естафеті та допоміг у її проведенні. А саме: начальникам районного та міського відділів освіти Андрію Жуку і Галині Коведі, директорам шкіл, вчителям фізичного виховання, суддям, начальнику поліції Дмитру Руденку за забезпечення громадського порядку під час проведення естафети, головному лікарю Хмільницької станції швидкої допомоги Інні Браславській за надання бригади швидкої медичної допомоги, а також спонсору, депутату Хмільницької міської ради Юрію Шевченку.

кор. «Життєвих обріїв».
Алла КОРНІЄНКО.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини