Судитимуть чоловіка з Уланова, який вбив тещу цеглиною

Судитимуть чоловіка з Уланова, який вбив тещу цеглиною

Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя села Уланів Хмільницького району, який підозрюється в умисному вбивстві своєї тещі (51-річної жительки села Уланів Хмільницького району) за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині»). Повідомляють "Життєві обрії" з посиланням на прес-службу Прокуратури Вінницької області

За даними слідства, чоловік, перебуваючи за місцем свого проживання, вчинив конфлікт із своєю дружиною та її мамою, що переріс в активну суперечку. А наступного дня обвинувачений, маючи умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті своїй тещі, завдав множинні цілеспрямовані удари цеглиною в область голови потерпілої, від чого остання померла на місці події.

Санкцією статті передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ВБИВСТВО НА ВІННИЧЧИНІ. В УЛАНОВІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА ЗА ВБИВСТВО ТЕЩІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини