Студію великих квітів у Польщі відкрила хмільничанка

Студію великих квітів  у Польщі відкрила хмільничанка

Юлія Мельниченко прикрашає святкові зали та фотозони вражаючими композиціями з великих квітів, перемагає в конкурсах та розвиває власну справу у європейській країні. Як дівчина-технік із виробництва та переробки продукції тваринництва за освітою стала талановитим флористом у Європі…

До Польщі Юлія поїхала через фінансову скруту, але саме там знайшла себе й успішно реалізовує свої творчі здібності. 
- Народилась я у Чернігові, а коли мені виповнився 1 рік, батьки переїхали до Хмільника, - розповідає 30-річна Юлія Мельниченко. – Я рано втратила батька. Згодом у мами виявили онкологічне захворювання. Потрібні були кошти, тож я поїхала працювати до Польщі. Проте, на жаль, маму врятувати не вдалось. Роботу за спеціальністю не знайшла ні в Україні, ані в Польщі. Закінчила польський технікум за спеціальністю технік-флорист, також навчаюсь на курсі комп’ютерної графіки - це потрібно для розвитку моєї власної фірми. 
Творчістю Юлія Мельниченко почала займатись у грудні 2017 року. Її перша робота була для найріднішої людини - донечки на її перший день народження. 
- Дуже хотілось доньці зробити свято, кульки і банер мене не влаштовували, тому я почала шукати ідеї в інтернеті, - пригадує Юлія. – Створила квіти з паперу. Родина чоловіка була вражена від побаченої декорації. Після цього я почала далі розвиватись в цьому напрямку. Були труднощі, зокрема і в тому, що не мала власного капіталу для вкладення в справу. 
Минуло майже два роки. Юлія Мельниченко розвиває власну студію великих квітів, де створюються розкішні букети з фоамірану та ізолону, бере участь у соціальних проектах, відвідує ярмарки, виставки, святкові заходи. 
- Минулої п’ятниці, 18 жовтня, я взяла участь в одному з міжнародних конкурсів, - розповідає майстриня. – Організатори зателефонували мені і попросили підготувати для них фотозону, а вже потім виявилось, що вони мене внесли до числа конкурсантів. В суботу ввечері повідомили, що я здобула перше місце. 
Кожна робота Юлії Мельниченко унікальна, тому що створена не за шаблоном, а так, як підказує серце. Майстриня створює свої композиції, надихаючись живою природою та застосовує власну фантазію. 
Дівчина здобула авторитет у Польщі як серед українців, так і серед поляків, має свою визначену чітку позицію в суспільстві, успішно крокує до своєї мети. Попри всі труднощі, що виникають на шляху, там бачить кращим майбутнє для своєї донечки. Втім зізнається, - душею вона завжди у  Хмільнику. Тому не виключає думки, що колись доля може скластись так, що вона знову повернеться до рідного міста.   

Imgonline com ua resize znbbxldo3yydh8 %281%29Imgonline com ua resize wctqehz9hyvgjImgonline com ua resize tzcwbityryImgonline com ua resize faoygkgfgzaxeImgonline com ua resize lkubarvkksjwr46
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини