Так далі бути не може

Так далі  бути не може

Село Широка Гребля – одне з кращих сіл району. В ньому проживає близько двох тисяч людей. На жаль, життя побудоване так, що старше покоління, проживши достойно свій вік, відходять у небуття. Для їхнього захоронення в нашому селі сім кладовищ, діючих з них три.  Це святі місця, бо тут спочивають дорогі нам люди. Рідні доглядають могили померлих, підтримують їх санітарний стан. В той же час  деякі, м'яко кажучи, недобросовісні  жителі нашого села звозять до кладовищ відходи, сміття, різний  мотлох. 
28 серпня під час чергового прибирання та спалювання сміття на кладовищі вогнище розгорілося так, що швидко перекинулось на дерева й інші насадження. Впоратись з ним самотужки люди не могли, тому викликали пожежну команду.
Рятувальники прибули через хвилин 20-25. Екіпаж у складі командира відділення, прапорщика О. С. Хортюка, командира відділення, водія, старшого прапорщика С.В. Ходомоя швидко і професійно ліквідував пожежу. 
Я щиро вдячний професійним рятувальникам, а також начальнику Хмільницького районного сектору, полковнику служби ЦЗ О.В. Нечку за пофесійність у ліквідації пожежі та швидку реакцію на виклик.
Крім того, звертаюся до керівництва нашого села з проханням вжити жорстких заходів до окремих так званних "хазяїв", які вивозять сміття до кладовища, до річки, в лісосмуги, бо  створені ними  стихійні смітники несуть загрозу екології та людству. Це потрібно припинити, бо так далі бути не може.

За дорученням жителів с. Широка Гребля голова ветеранської організації 
А. Дідух
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини