У близьких хворого на коронавірус у Хмільнику на Вінниччині захворювання не виявлено

У близьких хворого на коронавірус у Хмільнику на Вінниччині захворювання не виявлено

Про це повідомив Голова Хмільницької РДА Максим Мазурик:

"За підсумками обстеження контактних осіб (у тому числі близьких хворого), усі результати негативні. Стан хворого станом на 08:00 год. - стабільно важкий".
Загалом ситуація стабільна та контрольована.
З приводу засобів індивідуального захисту для медичних працівників - у зв'язку із необхідністю постійного забезпечення та поновлення кількості засобів індивідуального захисту виникають деякі труднощі викликані більшою мірою відсутністю необхідних засобів на даному ринку, або необхідністю чекати певний час для того щоб таку продукцію виготовили або поставили. Звертаю Вашу увагу - для забезпечення безпеки медичного персоналу та пацієнта можуть використовуватись виключно засоби індивідуального захисту, які передбачені для даної сфери роботи, які виготовлені відповідно до Технічних умов. Закупівля неякісних засобів або тих, що не відповідають технічним умов може поставити під загрозу життя та здоров'я медичного персоналу та пацієнта.
Запрошуємо до співпраці підприємства, організації та простих громадян.
Зараз період коли необхідно об'єднати зусилля і спільно перемагати.

Прошу всіх не поширювати неправдивої інформації та чуток. Використовуйте лише офіційні джерела інформації або інформацію посадових осіб органів державної влади.

Про ситуацію з приводу коронавірусу в районі будемо постійно інформувати".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ЗАФІКСОВАНО ПЕРШИЙ ВИПАДОК ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУС

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 ТИЖНІ ХВОРИЙ НА КОРОНАВІРУС КОНТАКТУВАВ З МЕДПЕРСОНАЛОМ ТА ПАЦІЄНТАМИ ЛІКАРНІ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОЛОВА ХМІЛЬНИЦЬКОЇ РДА ЗВЕРНУВСЯ ДО ХМІЛЬНИЧАН З ПРИВОДУ ПІДТВЕРДЖЕНОГО ВИПАДКУ ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУС В МІСТІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини