У Хмільнику відбулась серпнева конфереція педагогічних працівників

У Хмільнику відбулась серпнева конфереція педагогічних працівників

Учасниками та учасницями заходу були спеціалісти Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти громади.

Відкрив конференцію начальник Управління освіти, молоді та спорту Віталій Оліх.

Учасники заходу підбили підсумки роботи за минулий навчальний рік, розглянули перспективи та обговорили проблеми і виклики, які можуть виникнути в закладах освіти у новому навчальному році. Одним з головних питань порядку денного було питання про облаштування укриттів. Укриття мають бути скрізь, де проходить навчальний процес, вони мають бути доступними та облаштованні усім необхідним для безпечного перебування учнів під час повітряних тривог.  

У ході конференції також обговорили питання організації інклюзивного освітнього простору,  розвитку спортивної галузі та роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників як нової інституції в системі освіти.

Завершилась конференція  визначенням пріоритетних напрямків роботи у 2023-2024 навчальних роках щодо виконання програми розвитку освіти.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ВИКРИЛИ ЛІКАРСЬКУ КОМІСІЮ, ЯКА ЗА ГРОШІ ДОПОМАГАЛА "КОСИТИ" ВІД ПРИЗОВУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини