У Хмільнику відкрили Центр активності громадян

У Хмільнику відкрили Центр активності громадян

24 березня 2023 року відбулося офіційне відкриття «Центру активності громадян Хмільницької міської територіальної громади», - повідомляють Життєві обрії.

Відкриття Центру відбулось завдяки програмі EGAP, яка виконується Фондом «Східна Європа» та фінансується Швейцарією у партнерстві з Хмільницькою громадою.

Центр активності громадян - це сучасний громадський простір, який створено з метою надати активним мешканцям можливість гуртуватися при потребі обговорення тих чи інших питань життєдіяльності громади.

Основним завданням роботи Центру активності буде проведення різноманітних громадських заходів та семінарів, зборів, навчань, воркшопів, круглих столів, презентацій, зустрічей та інших заходів. Будь-хто може провести тут захід. Це дозволить мешканцям громади бачити повний перелік активностей та долучатися до них. 

У Центрі створено комфортні умови, якісно влаштовані місця для роботи, є все необхідне – оргтехніка, мультимедійна система, вільний доступ до мережі Інтернет. Кожен бажаючий тут може вільно попрацювати, відкрити для себе щось нове, проводити своє дозвілля із користю, генерувати нові цікаві ідеї, а головне - не бути байдужим до розвитку своєї громади.

Центр активності громадян розташований у Будинку культури на 1 поверсі.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВУ МИКОЛУ ЮРЧИШИНА НАГОРОДЖЕНО ВІДЗНАКОЮ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

В РАМКАХ ГУМАНІТАРНОГО ПРОЄКТУ CОMMON HELP UA ХМІЛЬНИЦЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ ОТРИМАЛИ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІ ШОЛОМИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини