У моторошному ДТП загинув хмільничанин та його наречена

У моторошному ДТП загинув хмільничанин та його наречена

Олександр і Наталія збирались одружитися 14 червня. У ДТП загинули вони та водій автомобіля. Ще одна пасажирка у важкому стані в реанімації.

Трагедія сталась 9 травня близько 22:00 між селами Нападівка та Люлинці Калинівського району.

«28-річний водій  Mercedes-Benz Vito мешканець Калинівки, не  вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги  і зіткнувся з деревом, - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. - Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій,  його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А1119,  від отриманих травм на місці події».

Наталю Горупашенко та Олександра Шведа об’єднувала не лише служба у військовій частині А1119, яка обслуговує Калинівський арсенал. Вони кохали один одного і мріяли бути разом усе життя. Повідомляє видання «20-хвилин». Із посиланням на розповіді рідних дівчини.

За їхніми словами,  Наталя родом із Калинівки. У військовій частині підписала контракт і почала працювати санінструктором. Олександр із Хмільника. Він також служив у Калинівці. 

Пара подала заяву до РАЦСу та мала одружитись 14 червня. Урочиста подія мала відбутись перед днем народження Наталі. 16 червня їй мало виповнитися 28 років.

Олександр хотів познайомити наречену з другом, теж військовослужбовцем Олексієм Казміруком та його дівчиною Каріною і організував спільний виїзд на риболовлю.

За словами рідних Наталі, дівчина не була в захваті від цієї ідеї. Проте, все ж, поїхала. Відпочивали біля Хмільника.

Дорогою додому в Калинівку, Олексій, який був за кермом автомобіля, не впоравшись із керуванням,  на великій швидкості врізався в дерево.

Рідні загиблих кажуть, що він полюбляв швидку їзду, а в той день був ще й напідпитку.

Олексій, Наталя та Олександр загинули на місці ДТП.

Вижила лише 20-річна кохана загиблого водія Каріна, вона у важкому стані в реанімації Калинівської районної лікарні.  У цієї пари  незабаром мало відбутися сватання.

Хмільничанин Олександр Швед був єдиним сином у родині.

Редакція видання «Життєві обрії» висловлює співчуття родинам загиблих.


 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

TOYOTA COROLLA ЗАГОРІЛАСЬ ВНОЧІ В УЛАНОВІ НА ВІННИЧЧИНІ (ФОТО)

ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ В УКРАЇНІ. ЯКІ ЗАКЛАДИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ У ХМІЛЬНИКУ, А ЩО І НАДАЛІ ЗАБОРОНЕНО

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини