У Вінниці будують один з найбільших в Європі кардіоцентрів

У Вінниці будують один з найбільших  в Європі кардіоцентрів

  Будівництво нового Регіонального лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології - один із найбільших проєктів в Європі, який фінансує Світовий банк, у сфері охорони здоров’я. Наша область поки єдина в державі, де «з нуля» будують таку сучасну лікарню кардіо профілю. Загальна вартість проєкту - 32 мільйони доларів США. Третину виділених коштів спрямують на придбання медичного устаткування.

   Будівництво центру серцево-судинної патології розпочато 1 червня 2018 року і має бути завершене 1 серпня 2020 року.
   Аби побачити, на якій стадії ведеться будівництво і ознайомитися з проблемами, які нині існують в процесі зведення  Регіонального кардіоцентру, до об’єкта з робочим візитом прибув голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський. 
  - Цей проєкт для мене є головним і важливим. І я запевняю і представників Світового банку, і всіх членів групи управління проєктом, що він буде на особливому контролі,- наголосив під час початку виїзної наради очільник області. 
  За словами представника компанії  ЕПТІСА СЕРВІСІОС ДЕ ІНДЖЕНЕРІА, С.Л. в Україні  з технічного нагляду Сергія Тищенка, підрядник відстає від графіка виконання поставлених завдань. На це голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський відповів, що з боку влади буде зроблено все, аби унеможливити гальмування процесу будівництва Регіонального лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРША В ОБЛАСТІ СЕРЕД РАЙОННИХ ЛІКАРЕНЬ

  - Ми будемо спілкуватись з найвищим керівництвом підрядника  для того, щоб знаходити ці рішення. Вони дуже серйозно відстають від передбаченого графіку. Якщо не знайдемо згоди, то ініціюватимемо штрафні санкції,- наголосив Владислав Скальський.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини