В Хмільницькому районі нагородили переможців конкурсу міні-грантів від Благодійного Фонду Миколи Філонова

В Хмільницькому районі нагородили переможців конкурсу міні-грантів від Благодійного Фонду Миколи Філонова

21 листопада організатори конкурсу міні грантів Благодійний Фонд Миколи Філонова "Український Альянс" і громадське об'єднання "Ми-Вінничани" зібрали в Калинівці переможців конкурсу "Професійне зростання" з громад Хмільницького району.

Цей конкурс було оголошено для освітян, медиків, соціальних працівників, працівників культури у Вінницькій області. Сума одного гранту - до 10 тисяч гривень.

За словами організатора конкурсу Миколи Філонова, участь в першому конкурсі міні грантів взяло більше 600 мешканців Вінниччини. З них було обрано 167 переможців з усієї області, які отримають 1 мільйон сімсот тисяч гривень від благодійних організацій Вінниччини на втілення власних ідей та потреб.

З громад колишнього Калинівського, Хмільницького та Козятинського району було визначено 20 переможців.

Серед переможців викладачі та працівники Центру дитячої та юнацької творчості з Козятину, будинку культури с. Сальник, Іванівської громади, Центру профрозвитку педагогічних працівників з Калинівки, Центру надання соціальних послуг з Уланівської громади, ліцеї з села Пиків, села Грушківці, Калинівки, села Хомутинці, громадські організації, працівники Козятинського ЦНАПу та інші. 

Завдяки Благодійному Фонду Миколи Філонова та ГО "Ми-Вінничани" переможці облаштують психологічні кімнати для прийому ветеранів і бійців ЗСУ, придбають інтерактивні дошки для навчання діток, акустичні системи для центрів дозвілля школярів, меблі для інклюзивних класів, інвентар для танцювальної школи, матеріали для виготовлення школярами сувенірної патріотичної продукції, новий верстат для класу трудового навчання, поповнять бібліотечні фонди сучасними українськими виданнями та багато іншого. 

«Вчителі, музиканти, медики, бібліотекарі, соціальні працівники – люди, які сьогодні розвивають наші громади, дбають про дітей, соціально незахищені категорії населення. 

Саме такі люди сьогодні тримають міцний тил. А ми повинні підтримувати їх. Бо тільки так зможемо вистояти у непрості часи», – наголосив під час нагородження переможців голова громадського об’єднання “Ми – Вінничани” Валерій Коровій.

Як зазначив співорганізатор конкурсу міні грантів Микола Філонов, сьогодні пріоритети незмінні - все для фронту, все для перемоги. 

"Наша діяльність щодо посилення обороноздатності бійців триває і посилюється, але, в умовах, коли держава зосереджена на опорі окупантам, ми вирішили у такий спосіб підтримати працівників гуманітарної сфери Вінниччини.
Там де недостатньо у можливостей місцевої влади та державної підтримки, повинні допомагати громадські та благодійні організації. З огляду на надзвичайно позитивні результати нашого конкурсу, ми зробимо все можливе, щоб такі проєкти в нашій області стали постійними і щорічними.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ ВИСЛОВИЛО ПОДЯКУ БЛАГОДІЙНОМУ ФОНДУ МИКОЛИ ФІЛОНОВА

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА РАЗОМ З ПАРТНЕРАМИ ПЕРЕДАВ НА ФРОНТ 100 УДАРНИХ ДРОНІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини