Благодійний фонд Миколи Філонова разом з партнерами передав на фронт 100 ударних дронів

Благодійний фонд Миколи Філонова разом з партнерами передав на фронт 100 ударних дронів

Під час другого благодійного марафону збору коштів на допомогу ЗСУ Благодійний Фонд Миколи Філонова «Український Альянс» спільно ГО «Ми – Вінничани» придбали і передали військовим 100 FPV-дронів. 


Загалом, на ці цілі було витрачено понад 2 мільйона гривень. «Ударні дрони розлетілися по бойовим підрозділам і вже б’ють ворога, наближаючи перемогу України», – прокоментував подію Микола Філонов.

“Бойові пташки” отримали:

Червона Калина – 14 Штурмова Бригада НГУ
59 окрема мотопіхотна бригада ЗСУ імені Якова Гандзюка
4 окрема танкова бригада
4-та бригада оперативного призначення
21 окрема механізована бригада та інші бойові формування.

З початку повномасштабного вторгнення ГО «Ми – Вінничани» у співпраці з Благодійним Фондом Миколи Філонова «Український Альянс» за власні та партнерські кошти придбали і передали на потреби ЗСУ та інших силових структур техніку, обладнання, амуніцію та продовольство на суму понад 15 млн грн. 

Під час першого етапу Благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від Вінничан» було зібрано на ЗСУ вдвічі більше, ніж очікувалося – 2 мільйона 100 тисяч гривень, які було витрачено на дрони «мавіки», тепловізори, приціли, зарядні станції. 

 

«Вінничани» та «Український Альянс» вирішили продовжити акцію та оголосили про старт другого етапу, про що повідомили у відеозверненні керівники цих структур – Микола Філонов та Валерій Коровій, а також партнери – народні депутати України цього і минулого скликань Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кучер, Олександр Домбровський, Сергій Кудлаєнко. 

Збір виявився результативним, і ЗСУ отримали чергову партію ударної техніки.

«Будемо допомагати захисникам України стільки, скільки потрібно для наближення перемоги над ворогом. Тож готуємося до нових зборів і відправки необхідних для фронту вантажів», – резюмував Микола Філонов.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА З ПАРТНЕРАМ ЗАКУПИВ ДЛЯ ЗСУ ДРОНИ, ПРИЦІЛИ, ТЕПЛОВІЗОРИ І BANDERA POWER

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини