Вітання й нагороди працівникам культури та майстрам народного мистецтва

Вітання й нагороди  працівникам культури та майстрам народного мистецтва

Сьомого листопада у малому залі районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. 

Багато щирих привітань і зичень добра, благополуччя, довголіття, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії та здійснення найзаповітніших мрій звучали того дня у залі. 

Усіх працівників та ветеранів культури, майстрів народного мистецтва з професійним святом привітали заступник голови райдержадміністрації Микола Чикотун і заступник голови районної ради Анатолій Войцещук. Вони подякували їм за багаторічну плідну працю, побажали  вдячних цінителів їхньої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври, щоб їх праця була гідно винагороджена, а заслуги  щоб не залишалися непоміченими. Кращих із кращих було нагороджено почесними  грамотами Хмільницької райдержадміністрації та районної ради: Заслуженого працівника культури Марію Ткач, директора районної бібліотеки для дорослих Зою Попову, керівника народного аматорського хорового колективу «Перевесло» Куманівецького сільського Будинку культури Тетяну Околодько, методиста КЗ «Хмільницький районний Будинок культури» Оксану Гавуру, керівника народного аматорського духового оркестру  Володимира Бахновського,  завідувача Морозівським сільським клубом Олександра Сторожука, бібліотекаря Марянівської сільської бібліотеки Наталю Штолу,  бібліотекаря Лелітської сільської бібліотеки Світлану Іванкову, бібліотекаря Хмільницької районної бібліотеки для дітей Надію Білу, бібліотекаря Хмільницької районної бібліотеки для дорослих Марію Пічкар, а також директора Хмільницького районного Будинку культури Ларису Ковальчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ ПО-КУШЕЛІВСЬКИ

Вітальні слова усім працівникам культури і митцям прозвучали також від начальника відділу культури і туризму Хмільницької районної державної адміністрації Миколи Стукана. Привітавши з професійним святом колег, він вручив почесні грамоти відділу культури та туризму кращим працівникам. 

Варто зазначити, що на сьогодні діяльність 91 районного закладу культури забезпечують 138 спеціалістів.  В Хмільницькому районі працюють 130 майстрів народної творчості, понад 140 колективів самодіяльної художньої творчості. Діють 16 народних і один зразковий аматорські колективи, які неодноразово брали участь в міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних фестивалях і конкурсах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОНОВЛЕНИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС - НА ХМІЛЬНИЧЧИНІ

Після офіційної частини святкування продовжилося урочистим концертом.

Алла Корнієнко.


ЧИТАЙТЕ ПРО ХМІЛЬНИК:

НОВИНИ ХМІЛЬНИКА ЗВУЧАТЬ НА РАДІО

У ХМІЛЬНИКУ ОТРУЇЛИ БЛИЗЬКО 10 СОБАК. ТРАГЕДІЯ ШОКУВАЛА ВОЛОНТЕРІВ З УСІЄЇ УКРАЇНИ

ОДНЕ ІЗ ЦУЦЕНЯТ, ЯКОМУ ВДАЛОСЬ ВИЖИТИ У ПРОФСПІЛКОВОМУ САНАТОРІЇ, ЗАБРАЛА ХМІЛЬНИЧАНКА

СУПЕРЕЧКИ ЗА КЛАДОВИЩЕ: БУДЕ ЧИ НЕ БУДЕ?

ХТО "МУТИТЬ" ВОДУ У ХМІЛЬНИКУ?

 

 

%d0%ba?1573474412%d0%ba%d1%83%d0%bb%d1%8c%d1%82?1573474377%d0%ba%d1%83%d0%bb?1573474374%d0%ba%d1%83%d0%bb%d1%8c?1573474374
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини