"Води, каналізації, газу немає, а за сантехніка заплати", або як ЖЕК в Хмільнику приписує борги

"Води,  каналізації,  газу немає, а за сантехніка заплати",  або як ЖЕК в Хмільнику приписує борги

Прочитавши в газеті "Життєві обрії" статтю,  в якій хмільничанин Ігор Машталір розповів про шахрайські дії керівництва Хмільницької ЖЕК, анітрохи не здивувався. Його розповідь не викликає сумнівів, бо я й сам мало не став жертвою шахрайської жеківської оборудки. Тому вирішив написати свою історію.

В минулому році продавав квартиру племінниці в гуртожитку на вулиці Небесної Сотні, 58. Разом з майбутніми новими власниками пішов до ЖЕКу, щоб вони пересвідчились, що немає боргів. На що мені повідомили, що є борг 3000 гривень. Я почав розбиратися: "За що потрібно стільки сплатити?" – "За обслуговування сантехніка", - відповіли мені.
 – Який сантехнік, якщо в квартирі нема ні води, ні каналізації, ні газу?… Що сантехнік там міг обслуговувати? 
Працівники ЖЕКу підтвердили, що дійсно у цій квартирі сантехнік нічого не міг обслуговувати, тому що там для нього не було роботи. Проте керівництво в особі Юрія Івановича Прокоповича продовжувало вимагати сплатити борг. 
Я добре розумію специфіку цієї роботи, бо  сам колись керував комунальниками і знаю, як ці роботи виконуються. Тому я категорично відмовився платити.  Куди дівся той липовий борг - не знаю. Очевидно, що в ЖЕКУ зрозуміли, що цього разу не на того натрапили і афера не пройде, нажитись не вдасться і кудись його поділи, а, можливо, повісили на когось іншого. Прикро, що структури, які мали б надавати якісні послуги, облаштовувати комфортне життя громади, намагаються  обдурити людей задля власної наживи. Тому застерігаю хмільничан: будьте уважними з платіжками цієї контори, перш ніж платити, переконайтесь, чи надавались вам такі послуги. Будьте пильними при оплаті комунальних послуг.


Андрій Семенюк


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЖЕК ОБДУРЮЄ, МЕР КРИЧИТЬ" - ЛЮДИ В РОЗПАЧІ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХТО ВИНЕН, ЩО ЛЮДИ МАЙЖЕ ДВІ ДОБИ БУЛИ БЕЗ ГАЗУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ОБІЦЯТИ НЕ ПЛУГА ПЕРТИ", АБО 90 ВІДСОТКІВ ОБІЦЯНОК НЕ ВИКОНАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини