З Хмільника стартував прийом громадян начальником поліції Вінниччини

З Хмільника стартував прийом громадян начальником поліції Вінниччини

29 липня у приміщенні Хмільницького відділу поліції  полковник  Іван  Іщенко зустрівся з громадянами.
Хмільничани звернулись до очільника управління національної поліції області з проблемами щодо розслідування певних кримінальних справ. На їхню думку деякі резонансні справи не були доведені до кінця. 
Зокрема, голова «Спілки учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району» Валентин Ковальський та секретар спілки Надія Сівоха, підняли питання про справу із пошкодженням пам’ятної плити загиблого Героя АТО Сергія Муравського. 
- Цей випадок стався декілька років тому, невідомі пошкодили пам’ятник, було багато доказів для виявлення зловмисників, але їх досі не встановлено, - наголосив Валентин Ковальський. – Також резонансною є справа і з побиттям групою осіб учасника АТО, у якій потрібно встановити справедливість.
Звернення були від жителів міста різні.  Начальник ГУ національної поліції області уважно вислухав людей, які прийшли на прийом. Резонансні справи, які були закриті пообіцяв відновити та через місяць надати письмові відповіді щодо кожної  з них. 

- Такі прийоми громадян відбуватимуться у кожному районі області на постійній основі, - розповів Іван Іщенко. - Перш за все я хочу об’єктивно розуміти, як працює місцева поліція, чи почувають себе громадяни Хмільницького району захищеними. Хочу знати чи їх тут  чують, як розглядаються їхні скарги, заяви та  чи є зворотній зв'язок від поліції до людей. Якщо є якісь питання в громадян, які не можуть вирішити у районному відділі, - ми вирішуватимемо на обласному рівні. 
Зараз робота поліції націлена на роботу з населенням та ЗМІ для того, щоб не траплялось надзвичайних подій, як наприклад, в Кагарлику… Такі події потрібно передбачати та не допускати.  Тому ми будемо спілкуватись із особовим складом та з місцевим населенням, щоб вони нам дійсно розповідали про реальний стан справ щодо місцевої поліції, аби не виникало питань потім, що  так звані «оборотні в погонах» порушують закон, а ніхто роками  цього не помічає.
Тому ми будемо слухати місцеве населення для того, щоб приймати рішення, і не допускати негідного поводження з боку працівників поліції. 

Також за словами очільника управління обласної поліції будуть вживатися заходи щодо профілактики злочинності серед населення.  А саме проводитимуться відпрацювання і посилені патрулювання у населених пунктах.
Про те, які зміни чекають на відділи поліції з утворенням нових великих районів, в рамках реформування адміністративно-територіального устрою Іван Володимирович зазначив, що всі керівники відділів поліції будуть перепризначатись. Кожен керівник буде проходити атестацію,  і тільки в разі проходження, зможе очолювати відповідний підрозділ.  


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ОДНОГО З КЕРІВНИКІВ ХМІЛЬНИЦЬКОГО ЛІСГОСПУ СУДИТИМУТЬ ЗА НЕЗАКОННУ ПОРУБКУ ДЕРЕВ

Imgonline com ua resize p846b8hrz4ebuImgonline com ua resize 398viym6cehkaiImgonline com ua resize mdl16ehjnae26y
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини