З сільської хати зробили нарколабораторію

З сільської хати зробили нарколабораторію

У сільському  будинку в Калинівському районі поліцейські вилучили необхідне обладнання, хімічні препарати для виготовлення наркотиків та марихуану. У квартирі одного зі зловмисників слідчі виявили підготовлені для продажу наркотики. Задокументували протиправну діяльність злочинної групи калинівські поліцейські 9 вересня. Про це повідомляє прес-центр ГУ НП у Вінницькій області.
 

За словами виконуючого обов’язки начальника Калинівського відділення поліції Андрія Наконечного, після затримання калинівчан віком 31 та 37 років, за місцями їх проживання слідчі провели санкціоновані обшуки. Чоловіки, які раніше притягувались до відповідальності за наркозлочини, підозрюються у виготовленні та  збуті наркотиків на території Калинівського району.
У квартирі одного із зловмисників виявили п’ять пакетиків з розфасованим наркотиками і гроші, отримані злочинним шляхом. У будинку та господарській споруді, який належить молодшому із чоловіків, поліцейські виявили обладнання та всі необхідні хімічні препарати і реагенти для виготовлення наркотиків. Також вилучена марихуана та пристрої для її вживання.
Зловмисники затримані в  ізоляторі тимчасово тримання. Готуються матеріали для оголошення їм про підозру, слідчі клопотатимуть про взяття затриманих під варту.
Поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Покарання за такий злочини — до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Крім того, в діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Слідчі дії тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У ХМІЛЬНИКУ СБУ ПРИПИНИЛА НЕЗАКОННИЙ ВИДОБУТОК ГЛИНИ

У ХМІЛЬНИКУ СУДИЛИ ВБИВЦЮ ЛЮДЕЙ

 

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0%d0%bd
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини