У Хмільнику судили вбивцю людей

У Хмільнику судили вбивцю людей

Колегія Хмільницького міськрайонного суду винесла вирок жителю Хмільника, якого звинувачують у вбивстві двох своїх знайомих. Чоловік має провести 15 років за ґратами.

Про це повідомили в пресслужбі Хмільницького міськрайонного суду.

Відомо, що в ході конфлікту обвинувачений вбив свого знайомого, а потім – жінку, яка здогадалась про злочин і планувала розповісти про вчинок зловмисника. Перше вбивство трапилось під час розпивання спиртиних напоїв. В компанії трьох чоловіків виник конфлікт, який закінчився вбивством.

У суді було встановлено, що конфлікт відбувся біля річки. Смерть настала через механічну асфіксію внаслідок утоплення, що доведено експертизою. Обвинувачений так і не визнав свою провину та стверджував, що товариш сам поплив на середину річки, де і втопився.

Через кілька днів, коли тіло молодого чоловіка витягли з Південного Бугу, одна жінка, яка часто бувала з ними в компанії здогадалась, що насправді трапилось, і сказала, що розкаже про вбивство матері вбитого. З приводу цього між нею і вбивцею виник конфлікт,схопивши сокиру, вбивця почав бити жінку по голові. Після цього він зі співмешканкою і товаришем винесли тіло убитої жінки і викинули його біля  річки.

Чоловіка визнали винним у скоєнні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, обвинуваченому призначили остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років. Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ТРЬОХ СЛУЖБОВЦІВ ХМІЛЬНИЦЬКОГО ЛІСНИЦТВА СУДИТИМУТЬ ЗА НЕЗАКОННУ ВИРУБКУ ЛІСІВ

У ХМІЛЬНИКУ ЧОЛОВІК КРАВ АВТОЗАПЧАСТИНИ ТА ЗДАВАВ ЇХ НА МЕТАЛОБРУХТ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини